ZORG VOOR DIEREN

Voor onze weerbaarheid is een goede watervoorziening van groot belang. Dat geldt niet alleen voor ons mensen, ook onze dieren hebben er belang bij.

In de eerste plaats de huisdieren varen er wel bij. ‘Gezond’ water kan het immuunsysteem versterken, waardoor virussen en bacteriën minder kans krijgen. Zo speelt in de veehouderij de kwaliteit van het water een grote rol. Bij kippen, varkens en koeien die drinken van gerevitaliseerd water, is de kans aanwezig dat ze voedingsstoffen makkelijker opnemen en dat ze minder last hebben van stress. Het gedrag van de dieren kan verbeteren, of ze worden rustiger en zijn socialer naar elkaar toe. Zo kan de Magspirit Vitaliser bijdragen aan het welzijn van dieren. Dit geldt ook voor paarden, zoals Remco heeft ervaren: “We gebruikten de Vitalisator ook voor de paarden en het viel op dat ze steeds de gevitaliseerde bak kozen om uit te drinken; ze dronken ook meer.”

Elke plant en ieder dier heeft elke dag water nodig. Hoe schoner het water, des te gezonder de planten en dieren. In het bijzonder de agrarische sector kan geschikt zijn voor de installatie van de Magspirit Vitaliser: het kan een grote meerwaarde opleveren. Er is kans op kwaliteitsverbetering van de producten, waardoor de opbrengst stijgt. De weerstand van de dieren kan omhoog gaan, of ze groeien sneller en soms ook nemen allergieën af.

Het is zo logisch, we hebben het niet over een wondermiddel. ‘Gezonder’ water kan een omslag betekenen voor uw bedrijf. Met het plaatsen van de Magspirit Vitaliser is het mogelijk dat de toepassing van kunstmest, bestrijdingsmiddelen en medicijnen afneemt. Het maakt daarbij niet uit of het beschikbare water uit de waterleiding stroomt, of uit eigen bron: de Magspirit Vitaliser doet zijn werk en de resultaten kunnen groot zijn.

Wanneer bodem, dier en voeding in balans zijn, kan het aantal ziektes verminderen, waardoor uw bedrijf gezonder wordt. Probeer het ook!